Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

 

Πώς θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

 • Με Courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνετε στο μεγαλύτερο μέρος τους μέσω των  εταιριών ταχυμεταφοράς ACS και Γενική Ταχυδρομική, για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

 

 • Με ΕΛ.ΤΑ.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας στις οποίες το κόστος είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με την αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας, η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛ.ΤΑ. (Δέμα) και η παραλαβή γίνετε απο το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής σας.

 


Πότε θα αποσταλεί η παραγγελία μου;


Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται εντός 1 εργάσιμης ημέρας, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στον τομέα της πληρωμής. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αυτόματο σύστημα ενημέρωσης στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας για την πορεία της παραγγελίας σας και την τελική αποστολή της. 

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί θα ενημερωθείτε μέσω email και θα λάβετε τον κωδικό αποστολής των  εταιριών ταχυμεταφοράς ACS  ή Γενική Ταχυδρομική ή των ΕΛΤΑ ο οποίος θα αναγράφετε στο κάτω αριστερό πεδίο "Σημειώσεις" της παραγγελίας σας.

 

 

Πώς μπορώ να ελέγξω πού βρίσκεται το δέμα;


Καταρχήν σημειώνετε τον κωδικό αποστολής που σας προαναφέραμε.

 

 • Στην περίπτωση της  ACS  με τον αριθμό αποστολής μπορείτε να καλέσετε από όλη την Ελλάδα 210 8190000 για να σας ενημερώσουν ακριβώς πού βρίσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβετε.

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματος στο https://www.acscourier.net/el/web/greece/track-and-trace1 και συμπληρώνοντας στο πεδίο "Αναζήτηση Αποστολής" τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής της ACS.

 • Στην περίπτωση της Γενικής Ταχυδρομικής με τον αριθμό αποστολής μπορείτε να καλέσετε από όλη την Ελλάδα 210 4851100 για να σας ενημερώσουν ακριβώς πού βρίσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβετε.

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματος στο http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx και συμπληρώνοντας στο πεδίο "Αναζήτηση Αποστολής" τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής.

 

 • Στην περίπτωση των ΕΛΤΑ με τον αριθμό αποστολής μπορείτε να καλέσετε από όλη την Ελλάδα με χρέωση μια αστική μονάδα στο 8001182000 ή από κινητό στο 2103353544 για να σας ενημερώσουν ακριβώς πού βρίσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβετε.

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματος στο http://www.elta.gr και συμπληρώνοντας τον 13ψήφιο κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ.

 Πόσο κοστίζει η αποστολή των προϊόντων;

 • Για παραδόσεις εντός Αττικής, τα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση 3,50€ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,50 € για κάθε επιπλέον κιλό. 
  • Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 €.
  • Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα  δεν πληρώνετε  το επί πλέον έξοδο της αντικαταβολής.
 • Για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα με Courier, τα προϊόντα αποστέλλονται: 
  • Εκτός Αθηνών (εντός ορίου 15χλμ απο κατάστημα ACS) με ACS και χρέωση 3,50€ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. 
  • Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00€
  • Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση δεν πληρώνετε  το επί πλέον έξοδο της αντικαταβολής για αποστολές με ACS.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές που θέλετε να γίνει αποστολή με την ACS δεν θα γίνετε παράδοση στον χώρο σας αλλά παραλαβή απο το κοντινότερο κατάστημα ACS της περιοχής σας.
  • Για αποστολές με Γενική ταχυδρομική σε όλους τους προορισμούς και σε δυσπρόστιτους η χρέωση είναι 12,50€ για τα πρώτα 2 κιλά και 2,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνετε και τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή.
 • Για αποστολές με ΕΛ.ΤΑ, τα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση 4,50 για τo πρώτo 2 κιλά και 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. Η παραλαβή γίνετε από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας.
  • Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 €.
  • Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα  δεν πληρώνετε  το επί πλέον έξοδο της αντικαταβολής.Πόσο θα κάνει για να παραλάβω την παραγγελία μου;

 • Με Courier

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 3 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται 10:00πμ – 5:00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

 • Με ΕΛ.ΤΑ.

Όσον αφορά την αποστολή με τα ΕΛ.ΤΑ το δέμα σας θα κάνει 3 με 5 εργάσιμες ημέρες για να το παραλάβετε, όπου θα σας σταλεί ειδοποιητήριο για να πάτε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας και να παραλάβετε το δέμα σας. Επίσης μπορείτε να υπολογίστε τις ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφετε στο ενημερωτικό email ως ημερομηνία αποστολής και μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών αναζητήστε το δέμα σας στο ταχυδρομικό γραφείο της περιοχής σας.