Πληροφορίες Επιστροφών

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραλάβει είναι ελαττωματικό μπορείτε να μας το στείλετε για έλεγχο και αφού επιβεβαιωθεί το ελάττωμα του μπορεί να επιστραφεί και να αντικατασταθεί με ιδίου τύπου. Αν αυτό είναι αδύνατον (και μόνο) θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας το υπόλοιπο της αξίας του για αγορά επόμενου προϊόντος.

 


 

Όροι Επιστροφής

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία αποστολής των προς επιστροφή προϊόντων να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.
  • Να το στείλετε με όλα τα παρελκόμενα (κουτιά, οδηγίες όπου υπάρχουν, πλαστικά συσκευασίας) που περιλαμβάνονταν στην συσκευασία.
  • Να καταγράψετε αναλυτικά τα σχόλια σας για την ελαττωματική λειτουργία του προϊόντος.
  • Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου κατά την αγορά των προϊόντων σας είναι απαραίτητο να επιστραφούν σε εμάς με το αντίστοιχο φορολογικό συνοδευτικό δελτίο το οποίο θα είναι τοποθετημένο στο εξωτερικό της συσκευασίας σε ανεξάρτητο φάκελο. Σε αντίθετη περίπτωση η συσκευασία δεν παραλαμβάνετε και τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον αγοραστή.
  • Αν ύστερα απο έλεγχο δεν εξακριβωθεί πρόβλημα στο προϊόν που μας στείλατε χρεώνεστε με ελάχιστο κόστος τεχνικού ελέγχου και το κόστος μεταφορικών από και προς τον προμηθευτή μας 15€ με φπα ανά τεμάχιο το οποίο εμφανίζετε και στο σχετικό παραστατικό που θα εκδωθεί αφού πρώτα εξοφληθεί αποκλειστικά με κατάθεση ή κάρτα πριν την την επιστροφή του προϊόντος στον πελάτη.

 


 

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε αφού μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email, να επισκεφθείτε το κατάστημα μας την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα και να παραδώσετε το προϊόν για έλεγχο.

 

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω Courier

Σε αυτήν την περίπτωση:

  • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία τα σχόλια σας για την ελαττωματική λειτουργία του προϊόντος. 
  • Αποστέλλετε το δέμα, με τα ΕΛΤΑ. Όπως αναφέρθηκε και στην προηγούμενη ενότητα είναι απαραίτητα σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου κατά την αγορά των προϊόντων σας, να επιστραφούν σε εμάς με αντίστοιχο φορολογικό συνοδευτικό δελτίο το οποίο θα είναι τοποθετημένο στο εξωτερικό της συσκευασίας σε ανεξάρτητο φάκελο. Σε αντίθετη περίπτωση η συσκευασία δεν παραλαμβάνετε και τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον αγοραστή.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως στη περίπτωση την οποία η επιστροφή του προϊόντος δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους επιστροφής, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του ανεϋ ελέγχου και με δική του χρέωση.

 


 

 

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας,

μέσω τηλεφώνου στο 210 5020 748, 6946 33 6946

και μέσω e-mail στο