Εταιρικό Προφίλ

Το miniMARKET.gr σας εξασφαλίζει προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάντα με την άμεση επεξεργασία και αποστολή της παραγγελίας σας.

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται διαθέσιμα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη από την παραγγελία σας και φτάνουν στους περισσότερους προορισμούς της Ελλάδας εντός 48 ωρών, εκτός ειδικών περιπτώσεων σε απομακρυσμένες περιοχές που χρειάζονται το αργότερα 72 ώρες από την αποστολή της παραγγελίας μας.

Είμαστε πρωτοπόροι γιατί δίνουμε λύσεις και καινοτομούμε με ιδέες που σκοπό έχουν την καλύτερη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Με το εμπόριο συμβατών και ορισμένων ανακατασκευασμένων (σε ελάχιστους κωδικούς και όπου είναι υποχρεωτικό) και όχι απλά επαναγεμισμένων μελανιών όχι απλά προσφέρουμε μείωση στα έξοδα σας κατά 70% αλλά το σημαντικότερο προσφέρουμε  ποιότητα κατασκευής, ποσότητας και συσκευασίας με πιστοποίηση ISO, CE. Με αυτό τον τρόπο η ποσότητα στο μελάνι που έχει η συσκευασία μας είναι πάντα σταθερή και σε συνδυασμό με την αεροστεγή συσκευασία δεν αφήνει το μελάνι να ξεραθεί υποχρεώνοντας σας να το χρησιμοποιήσετε αμέσως αφού το πάρετε από τα μαγαζιά που σας τα γεμίζουν!


Οι τιμές μας είναι απίστευτα προσιτές και κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται ποιο είναι το κέρδος μας. Το κέρδος μας είναι η έκπτωση που έχουμε εξασφαλίσει από τους προμηθευτές μας για όφελος δικό σας και όχι για ακόμα περισσότερο κέρδος για
εμάς.

Για το miniMARKET.gr η εμπιστοσύνη της συναλλαγής σας είναι σημαντική και για τον λόγο αυτό όλα τα στοιχεία χρέωσης των πιστωτικών καρτών που εισάγεται στο σύστημα μας για κάθε παραγγελία σας διαγράφονται αυτόματα αμέσως μετά την χρέωση της παραγγελίας σας. Και αυτό είναι ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας εκτός από την αποκρυπτογράφηση όλων των στοιχείων σας με πιστοποιητικό ασφαλείας 256-bit εφάμιλλο με αυτόν μεγάλων τραπεζικών οργανισμών.Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Παλαιολόγου 59 & Παλατιανής 46 - Ίλιον, 13121 Αθήνα
  Τηλέφωνα: 210 5020 748
  email: