OKI C3200N - REFURBISHED

100.00 
OKI C3200N
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB και καλώδιο ρεύματος, χωρίς τονερ και drum.

Ο εκτυπωτής έχει τυπώσει λιγότερες από 1000 σελίδες. Είναι "καινούργιος"

Έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό όπως ήδη γνωρίζετε και για αυτόν τον λόγο έγινε το εργαλείο που χρησιμοποιούσαν όλα τα καταστήματα για τις εκτυπώσεις μακέτας σε μπλουζάκια.
Όταν τελειώσει το τόνερ δεν χρειάζετε να αλλάξετε και τσιπάκι όπως σε όλους τους άλλους laser εκτυπωτές. Απλά αγοράζετε γραφίτη σε τιμές κάτω απο 5-6 ευρώ και γεμίζετε την κασέτα!

Αξία καινούριου προϊόντος: ~400€

Εκτυπωτής Grade A.
Ο εκτυπωτής έχει ελεγχθεί πλήρως και έχει περάσει επιτυχώς test λειτουργίας και εκτύπωσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Η έγχρωμη εκτύπωση λέιζερ αποτελούσε το βασίλειο των μεγάλων επιχειρήσεων, όπου η σημαντική τιμή αγοράς της μονάδας θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε πολλούς ανθρώπους σε ένα μεγάλο τμήμα. 


Ο OKI C3200 είναι ένας ουσιαστικός εκτυπωτής, σχεδιασμένος να δίνει έγχρωμη εκτύπωση με LED για μια μεμονωμένη ή μικρή ομάδα εργασίας. Η σχεδίασή του σε σειρά δίνει την εμφάνιση ενός εκτυπωτή ενός A4 σε πλάτος και ύψος, αν και με σημαντικά αυξημένο βάθος - θα χρειαστείτε γραφείο γραφείου ή εκτυπωτή για αυτόν τον τύπο.


Υπάρχουν δύο βασικά σχέδια του έγχρωμου εκτυπωτή λέιζερ. in-line και καρουσέλ. Τα περισσότερα λέιζερ χρώματος εισόδου χρησιμοποιούν την τεχνική καρουσέλ, καθώς είναι πιο συμπαγή, αλλά είναι επίσης πιο αργή για εκτύπωση. Ο σε απευθείας σύνδεση σχεδιασμός που χρησιμοποιείται εδώ είναι σημαντικά ταχύτερος, αλλά το αποτέλεσμα είναι μια μεγαλύτερη μηχανή.


Χρειάζεται αποτελεσματικό μονοπύργιο λέιζερ και επαναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του μηχανισμού εσωτερικά τρεις φορές, για τα τρία βασικά χρώματα. Αντί να διαθέτει ένα κυλινδρικό φωτοευαίσθητο τύμπανο για να μεταφέρει μια μονόχρωμη εικόνα σελίδας στο χαρτί, μια έγχρωμη εκδοχή χρησιμοποιεί έναν ευαίσθητο στη φωτογραφική μηχανή ιμάντα και τοποθετεί κάθε ένα από τα τέσσερα χρώματα το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσει την εικόνα πριν μεταφέροντας το σε χαρτί σε ένα μόνο πέρασμα. Αυτή η τεχνική μπορεί να είναι έως και τέσσερις φορές ταχύτερη από ένα καρουσέλ.


Το C3100 έχει μια συμβατική διαδρομή χαρτιού, με τροφοδοσία χαρτιού από δίσκο 300 φύλλων κάτω από το μηχάνημα μέσω διαδρομής σχήματος S για έξοδο στο επάνω κάλυμμα. Ένας εναλλακτικός δίσκος πολλαπλών χρήσεων, ο οποίος μπορεί να χωρέσει έως και 100 φύλλα, διπλώνει προς τα κάτω και τηλεσκόπια έξω μπροστά. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παχύτερο χαρτί, λίγο πάνω από 200gm2.


Μια τρίτη διαδρομή, προσφέροντας μια απλή διαδρομή χαρτιού, παίρνει χαρτί από το δίσκο πολλαπλών χρήσεων και το τροφοδοτεί σε δίσκο με την όψη προς τα πάνω στο πίσω μέρος του εκτυπωτή. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, μπορείτε να εκτυπώσετε πανό με μήκος έως 1,2 m - που ισοδυναμεί με περίπου τέσσερα φύλλα A4 από άκρο σε άκρο.

 

 


Υπάρχουν μόνο δύο κουμπιά στον απλό πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, για να τον ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη γραμμή και να ακυρώσετε μια εργασία εκτύπωσης. Τέσσερις λυχνίες LED υποδεικνύουν κατάσταση ισχύος, εκτύπωση χαρτιού, χαμηλή στάθμη γραφίτη και εμπλοκές χαρτιού. Στο πίσω μέρος, μια ενιαία θύρα USB 2 παρέχει σύνδεση υπολογιστή. αλλά δεν υπάρχει επιλογή δικτύωσης.

 


Η τοποθέτηση του C3200 περιλαμβάνει το άνοιγμα του αρθρωτού άνω καλύμματος, την τοποθέτηση του ιμάντα μεταφοράς και τη μονάδα τήξης και το άνοιγμα των μονάδων τυμπάνου και των κασετών γραφίτη για κάθε χρώμα. Αυτό είναι όλα απλά πράγματα, όπως είναι η εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης λογισμικού. Ο οδηγός προσφέρει πολύ λεπτομερή έλεγχο της εκτύπωσης και μπορεί να προσθέσει ένα υδατογράφημα, καθώς και το χειρισμό εκτυπώσεων πολλαπλών σελίδων ανά φύλλο.

Το προϊόν ενδέχεται να έχει φυσιολογική φθορά χρήσης αλλά όχι χτυπήματα ή σπασίματα.

Εγγύηση refurbished ανακτασκευασμένων εκτυπωτών: 6 Μήνες (περιλαμβάνει την πλακέτα και τον φούρνο του εκτυπωτή και όχι αναλώσιμα εξαρτήματα όπως γρανάζια, γόμες, τονερ, drum.)

Ρίξτε μια ματιά...

1,188.00 
87.00 
87.00 
158.80 
195.00 
182.90